Δριμύ ψύχος και θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ

10 Δεκεμβρίου 2013 15:18

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,  αναμένεται από

σήμερα Τρίτη(10-12-2013) το βράδυ, σημαντική επιδείνωση του καιρού και συγκεκριμένα εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους , τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί  άνεμοι θα πνέουν σήμερα  Τρίτη(10-12-2013), οι οποίοι θα φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ και από το απόγευμα θα ενισχυθούν σταδιακά και αύριο Τετάρτη(11-12-2013) θα πνέουν κατά τόπους άνεμοι εντάσεως έως και 10 μποφόρ με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας .

Σταδιακή βελτίωση του καιρού και εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από  την Πέμπτη (12-12-2013).

Το λιμεναρχείο της Πάρου κατόπιν αυτών παρακαλεί για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos