Πάρος: 25.000 € το συνολικό κόστος εγκατάστασης του αξονικού τομογράφου

16 Δεκεμβρίου 2013 18:15

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Πάρου – Αντιπάρου στη συνάντηση της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου της ολομέλειας του συντονιστικού, το συνολικό κόστος για την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου ανέρχεται στο ποσό των 25.000€.

Πιο συγκεκριμένα και πάντα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κώστας Ροδίτης αναλυτικά τα έξοδα είναι:

  • Απεγκατάσταση από το 7ο θεραπευτήριο του ΙΚΑ 1.000 €
  • Μεταφορά λόγω χρήσης γερανού 2.500 €
  • Εγκατάσταση – συναρμολόγηση αξονικού στην Πάρο 3.500 €
  • Κατασκευή γυψοσανίδας και μολυβδύαλος για θωράκιση του δωματίου χειριστή και του χώρου του εξεταζόμενου 1.000 + 10.000 € αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα έξοδα είναι για την αναδιαμόρφωση του χώρου, κατασκευή θυρών, επένδυση μολύβδου πάχους 3 χιλιοστών στις τοιχοποιίες και άλλα μικροέξοδα.

Η απεγκατάσταση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι ο αξονικός τομογράφος σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πάρου κ .Παναρίτης, στο psts.gr, που κατ' αποκλειστικότητα και πρώτο δημοσίευσε τη φωτογραφία του αξονικού τομογράφου, το συγκεκριμένο μηχάνημα σημαίνει διαγνωστική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας ενώ ταυτόχρονα θα καταστήσει το κέντρο υγείας το μοναδικό στις Κυκλάδες και όχι μόνο που θα διαθέτει αξονικό τομογράφο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos