Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αντίπαρο

17 Δεκεμβρίου 2013 18:03

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου και της Κ.Ε.Δ.Α. για όλα τα παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του νησιού και δημιούργησαν μια πραγματικά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα .Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το ζωντανό θεατρικό «Ο κ. Τουν Τουν και τα παιχνίδια των Χριστουγέννων», ζωγράφισαν στα προσωπάκια τους χριστουγεννιάτικα θέματα, χόρεψαν  σε  γιορτινούς ρυθμούς και φωτογραφήθηκαν με την Πέπα, το αγαπημένο τους γουρουνάκι. Στο τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα και υποδέχτηκαν με χαρά τον Αη Βασίλη που τους μοίρασε τα δώρα του. Κατά τη διάρκεια της γιορτής όλοι απολαύσαμε ζεστούς λουκουμάδες προσφορά του κ. Πιέρρου Τριαντάφυλλου.

Ήταν μια βραδιά που τη χάρηκαν όλα τα παιδιά αλλά και μια ευκαιρία για τους μεγάλους να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεφεύγοντας για λίγο από τη δύσκολη πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν.

Χαρούμενα Χριστούγεννα!

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                              Κ.Ε.Δ.Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos