Κομματικοποίηση του οργάνου του συντονιστικού για την υγεία καταγγέλει ο Ε.Σ.Πάρου - ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα - ΟΧΙ στο συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο

17 Δεκεμβρίου 2013 19:40

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου, σχετικά με το τρίτο θέμα:

«Συζήτηση επί των προτάσεων του σώματος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που αφορούν το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιήσει το συντονιστικό υγείας», αποφασίστηκε ότι:

  • Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου- Αντιπάρου αποσύρει τον εκπρόσωπο του από την 5 μελή γραμματεία του συντονιστικού
  • Δε συμμετέχει στο εξής και μέχρι την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στο συντονιστικό, αλλά επιτρέπει την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Συνεχίζει να ενεργεί με τους ίδιους ρυθμούς για την επίλυση των προβλημάτων του χώρου της  υγείας στα νησιά μας, όπως κάνει παράλληλα για τα ζητήματα της υπερ φορολόγησης, του ΟΑΕΕ και των ανασφάλιστων, της οικονομικής «τρομοκρατίας», του ακτοπλοϊκού κ.α.

Στην απόφασή μας αυτή,  μας οδήγησε ο μη σεβασμός (από μέλη του συντονιστικού) της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου, που πραγματοποιήθηκε  27/11/12 την οποία  αυτούσια σας γνωστοποιήσαμε, η συμμετοχή λιγότερων φορέων στο συντονιστικό, η  κομματικοποίηση του οργάνου, καθώς και η μέσω αυτού προβολή ορισμένων προσώπων, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, που το εκτρέπουν από τους αρχικούς του σκοπούς, όπως και η μονομερής τοποθέτηση ορισμένων κατά του εμπορικού κόσμου.

Συμφωνούμε με την διενέργεια δημοψηφίσματος, αλλά όχι με το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο.

Έχουμε ήδη καταθέσει σχετικές προτάσεις γι αυτό. Με την ευκαιρία τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι οι έμποροι  δεν μπορούν να λειτουργήσουν με την λογική του «μαντριού».

Επιτέλους πρέπει να σκύψουμε πάνω στα πολλά  προβλήματα του τόπου μας με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο εκπρόσωπος του ΕΣΠΑστο συντονιστικό για την υγεία
Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας
Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos