×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προσφορά της Μ.Κ.Ο Oceanus στο Κέντρο Υγείας Πάρου

24 Ιανουαρίου 2014 02:35

Η Oceanus είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα τη Ρώμη, και  ασχολείται κυρίως με το θαλάσσιο περιβάλλον  και ειδικότερα με το γνωστό δηλητηριώδες ψάρι «λαγοκέφαλος» όπου

έκανε την εμφάνισή του μετά το 2003 στη Μεσόγειο καθώς και στο Αιγαίο.
Με αφορμή την δραστηριοποίηση της οργάνωσης σε σχέση με το λαγοκέφαλο ξεκίνησε μια σειρά επαφών του Προέδρου της Δ.Ε του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Καρασαντέ και του επιστημονικού Διευθυντή του κ. Παναρίτη, με αποκορύφωμα την προφορά από μέρους της οργάνωσης Oceanus ιατροφαρμακευτικού υλικού, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου,  ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης πρόκειται να ακολουθήσουν πολλά ακόμα δέματα με ιατροφαρμακευτικό υλικό αλλά και εξοπλισμό.

Η συνεργασία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Πάρου πρόκειται να επεκταθεί κυρίως στον τομέα που αφορά το «λαγοκέφαλο» καταστώντας το Κέντρο Υγείας της Πάρου κέντρο διεκπεραίωσης ιατρικών περιστατικών που θα σχετίζονται με το δηλητηριώδες ψάρι, αφού θα είναι το μοναδικό στις κυκλάδες που θα  διαθέτει το κατάλληλο ιατροφαρμακευτικό αλλά και ειδικό εξοπλισμό, σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε στη συνέχεια ο επιστημονικός διευθυντής του Κ.Υ Πάρου κ. Παναρίτης.

Στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε τι δήλωσαν στο psts.gr o Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης και ο επιστημονικός διευθυντής του Κ.Υ Πάρου κ. Παναρίτης.

Χ.Βλαχογιάννης - Δήμαρχος Πάρου



Β. Παναρίτης - Επιστημονικός Διευθυντής Κ.Υ Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos