ΕΣΠ Πάρου: Εκδήλωση εθελοντισμού με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απολογισμού για το έτος 2013

03 Φεβρουαρίου 2014 16:25

Πραγματοποιήθηκε χθες 2 Φεβρουαρίου , η έκθεση Πεπραγμένων & ο Απολογισμός του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου για το έτος 2013 , παράλληλα κόπηκε

η πρωτοχρονιάτικη πίτα του πλέον Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου –Αντιπάρου , και έγινε η βράβευση των ατόμων  που προάγουν τον εθελοντισμό  μέσω των οργανώσεων της Πάρου-Αντιπάρου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.Καλλίνικος  και ιερείς του νησιού που ευλόγησαν την πίτα.

Παρευρέθηκαν , ο δήμαρχος Πάρου κ.Χρήστος Βλαχογιάννης , ο δήμαρχος Αντιπάρου κ.Ιωάννης Λεβεντάκης , οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Παντελής Τζανακόπουλος & κ.Κώστας Μπιζάς ,ο αντιδήμαρχος Δήμου Πάρου κ.Μάρκος Κωβαίος και η αντιδήμαρχος Αντιπάρου κ.Ελένη Βιάζη,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Παρου κ. Λοΐζος Κοντός, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πάρου και του δήμου Αντιπάρου , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Πάρου & της Αντιπάρου ,αλλά και η γυναίκα  «έμπνευση» της χθεσινής μεγαλοπρεπούς εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό , η οποία διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πάρου –Αντιπάρου ενώ σήμερα εκτελεί καθήκοντα προέδρου στον σύλλογο αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου κ. ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ.

Εκπρόσωποι των οργανώσεων παρέλαβαν τον έπαινο με το βραβείο της οργάνωσης και τους ονομαστικούς επαίνους των εθελοντών τους , ενώ για την κάθε μία οργάνωση , ο σύλλογος εξασφάλισε δώρα αγάπης και αλληλεγγύης από επαγγελματίες της Πάρου –Αντιπάρου (σας επισυνάπτουμε την λίστα των δώρων )που σε πείσμα των καιρών τα διέθεσαν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να έχει μια δημιουργική , υγιή χρονιά και συνάμα η αγάπη για τον εθελοντισμό να φωλιάσει στις καρδιές όλων μας , γιατί κανείς σε αυτόν τον τόπο δεν περισσεύει.

Συνημμένα θα βρείτε , την ομιλία του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου - Απόστολου Αλιπράντη , τον Διοικητικό Απολογισμό και τον Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2013 , βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης ,τον κατάλογο των οργανώσεων που βραβεύτηκαν και τους επιχειρηματίες που διέθεσαν τα δώρα αγάπης και αλληλεγγύης, τα δώρα που κέρδισε η τυχερή του φλουριού και τους χορηγούς του μπουφέ .

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας
Αλιπράντης Απόστολος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos