×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κ.Υ Πάρου: Τρείς μόλις ημέρες για την λειτουργία του αξονικού τομογράφου μετά από την έγκριση του ποσού εγκατάστασης

06 Φεβρουαρίου 2014 04:07

Στις 14 Νοεμβρίου το psts.gr είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά την φωτογραφία του αξονικού τομογράφου που επρόκειτο να μεταφερθεί στην Πάρο από το 7ο θεραπευτήριο του ΙΚΑ που έκλεισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Τρείς περίπου μήνες μετά,  την Τετάρτη στις 5 Φεβρουαρίου ο αξονικός τομογράφος παρελήφθη από το Κέντρο Υγείας της Πάρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr ο αξονικός τομογράφος θα ξεκινήσει την λειτουργία του  όταν και εφόσον εγκριθεί το ποσό εγκατάστασής του από τη   2η ΔΥΠε,  από τη  Διοικητική Υγειονομική Περιφέρεια δηλαδή στην οποία υπάγονται όλες οι νοσοκομειακές μονάδες και τα κέντρα υγείας του Πειραιά και του Αιγαίου και φυσικά της Πάρου.
Ο ειδικός που θα αναλάβει την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και συμφώνησε ότι ο χώρος που του πρότειναν οι αρμόδιοι είναι κατάλληλος για την χωρίς προβλήματα λειτουργία του.
Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας χρειάζονται μόλις τρείς ημέρες για την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης του αξονικού από την ημέρα έγκρισης του ποσού ώστε να τεθεί σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος.
Το κυρίως μέρος του ιατρικού μηχανήματος ψηφιακής απεικόνισης βρίσκεται προσωρινά στο ακτινολογικό τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας για την  επένδυση του μολύβδου που είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των χειριστών έχει ήδη υπάρξει χορηγός.
Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο κ Παναρίτης και ο κ. Νίνος θα έπρεπε να μεταβούν στον Ερυθρό Σταυρό που έχει αντίστοιχο αξονικό για εκπαίδευση, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας η εκπαίδευση, η οποία στην ουσία είναι προσφορά, θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο από άτομο της εταιρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos