Ευχαριστήριο Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου

07 Φεβρουαρίου 2014 01:16

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου- Αντιπάρου για την βράβευση των τοπικών οργανώσεων που προάγουν τον εθελοντισμό.

Ο εθελοντισμός συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Είναι στάση ζωής, δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα, προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συμμετοχή.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και αποδεικνύουν ότι εμείς οι κάτοικοι της Πάρου- Αντιπάρου είμαστε ευαισθητοποιημένοι, δρούμε εθελοντικά στην κοινότητα θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Ιδιαίτερα ο σύλλογός μας εκφράζει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες και την άπειρη ευγνωμοσύνη του  στους εθελοντές αιμοδότες μας που κάθε χρόνο γίνονται περισσότεροι, προσφέροντας ζωή, χαρά και ελπίδα σ' αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos