×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Με ισχυρό "παρών" στην Αγκαιριά έκλεισαν οι Συγκεντρώσεις για το Δημοψήφισμα

11 Φεβρουαρίου 2014 01:22

Με μια δυναμική παρουσία πολιτών στην Αγκαιριά, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συζητήσεις του Συντονιστικού Πάρου - Αντιπάρου για την Υγεία, που είχαν

ως κεντρικό θέμα τη συμμετοχή των κατοίκων του νησιού στο Δημοψήφιμα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Μετά από όλες αυτές τις συγκεντρώσεις που ξεκίνησαν πριν από δέκα περίπου ημέρες και έγιναν διαδοχικά στον Κώστο, στον Πρόδρομο, στα Μάρμαρα, στην Παροικία, στη Νάουσα, στις Λεύκες, στη Μάρπησσα, στην Αντίπαρο και τέλος στην Αγκαιριά, τα μηνύματα για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ενθαρρυντικά. Το ζήτημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου και της υποβάθμισης της δημόσιας περίθαλψης στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου φαίνεται να κινητοποιεί  δυναμικά μεγάλο μέρος του πληθυσμού των νησιών που επιζητεί το αυτονόητο δικαίωμα στην Υγεία, το δικαίωμα τελικά στη ζωή.

Γιατί, πέρα και πάνω από κομματικούς διαχωρισμούς ή από άλλες διαφορές στη δημόσια σφαίρα, το δικαίωμα στο ύψιστο αγαθό της υγείας ενώνει και πρέπει να ενώνει τους πάντες γιατί αποτελεί αναγκαία και πρωταρχική προυπόθεση ύπαρξης κάθε ανθρώπινης οντότητας.
"Γειά σου" είναι η πρώτη έκφραση χαιρετισμού που απευθύνουμε στον συνάνθρωπο, όπως είχε πει και ο Μανώλης Γλέζος, επισημαίνοντας την πρωταρχική σπουδαιότητα της υγείας που έρχεται σαν ευχή πρώτη στα χείλη μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Πάρου και οι αλλοδαποί, καθώς και οι μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
Την 16η Φεβρουαρίου θα στηθούν 2 κάλπες σε Παροικία, 2 στη Νάουσα, 2 στην Τοπική Κοινότητα Αρχιλόχου και από 1 σε όλες τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες.
Για όσους θα απουσιάζουν από το νησί στις 16 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να ψηφίσουν σε κάλπη που θα έχει στηθεί στο Δημαρχείο Πάρου από την Τετάρτη 12 έως το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos