×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προτροπές Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου για το δημοψήφισμα

12 Φεβρουαρίου 2014 15:26

Το δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου σε Πάρο και Αντίπαρο για την υγεία ήταν το 5ο θέμα συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου αναφέρει τα εξής:

Πάρος,12 Φεβρουαρίου 2014

Αρ.πρωτ.: 23/2014

Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της 11ης Φεβρουαρίου , των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου, συζητήθηκε το 5ο θέμα ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την «Συζήτηση για το Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου» και αποφασίστηκε οι επαγγελματίες της Πάρου - Αντιπάρου, να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την δημόσια δωρεάν υγεία που ολοένα και καταρρέει, τηρώντας πάντα την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης (συννημένα το δελτίο τύπου της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης).

Το Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου δεν σκοπεύει να δεσμεύσει κανέναν επιχειρηματία και να τον υποχρεώσει να τηρήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το οποίο στοχεύει σε Γενική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου σε Πάρο - Αντίπαρο, όλων των κλάδων αλλά και όλων των καταστημάτων.

Προτρέπει λοιπόν τους συναδέλφους να πράξουν κατά βούληση την ημέρα Γενικής Απεργίας, καθώς η τελική απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος, είναι προσωπική απόφαση και ευθύνη του καθενός.

Συνάμα να θυμίσουμε σε όλους ότι από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας, ο σύλλογος μας πρωτοστάτησε, στην εξεύρεση λύσεων, κάτι που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο της, γι' αυτό και συνεχίζουμε να έχουμε στην πρώτη θέση των υποχρεώσεων μας, την υπεράσπιση στελέχωσης του Κέντρου Υγείας.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου:

Πάρος, 28/11/2013

Αρ.πρωτ.: 216/2013

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου πραγματοποίησε χθες 27 Νοεμβρίου την έκτακτη γενική συνέλευση με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση των τωρινών εξελίξεων για την κατάσταση του Κέντρου Υγείας Πάρου.

2. Απόφαση για την συμμετοχή των επαγγελματιών της Πάρου - Αντιπάρου, στην Γενική Απεργία που προγραμματίζει το συντονιστικό Υγείας, ή άλλες προτασεις.

Αφού έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο Απόστολο Αλιπράντη για την παρουσία του συλλόγου στο συντονιστικό υγείας για το θέμα του Κέντρου Υγείας Πάρου (η σχετική ενημέρωση επισυνάπτεται) και μια σύντομη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του συλλόγου στο συντονιστικό υγείας κ.Αναστάσιο Τριαντάφυλλο.

Το προεδρείο πρότεινε στο σώμα το κλείσιμο των καταστημάτων που προτείνει το συντονιστικό υγείας, να πραγματοποιηθεί κατά την μέρα Τετάρτη, πρόταση η οποία καταψηφίστηκε από το σώμα της Εκτακτης γενικής συνέλευσης και αντ αυτου οι προτάσεις από το σώμα της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης που κατατέθηκαν ήταν οι εξης:

• Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ Ή ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

• ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ), ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ α) ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ β) ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ γ) ΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

• ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

Τέλος το σώμα αντιδρά στην χρήση των πλωτών υγειονομικών σκαφών από την στιγμή που το νησί διαθέτει υγειονομικό αεροσκάφος και ζητάει την επαναλειτουργία του άμεσα και αυτό θα μπορούσε να ήταν μια επιπλέον πρόταση στο δημοψηφισμα.

Οι πιο πανω προτασεις αποφασιστηκε να αξιολογηθουν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos