Πάρος: Ξεκίνησε η Ψηφοφορία για το Δημοψήφισμα στο Δημαρχείο Πάρου

12 Φεβρουαρίου 2014 19:13

Για τους πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου που δεν θα βρίσκονται στα δύο νησιά την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος για

την Υγεία, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ψηφοφορία σε κάλπη που έχει στηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πάρου για το σκοπό της ψήφισης στο Δημοψήφισμα.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ψήφιση των απόντων κατά την 16η Φεβρουαρίου κατοίκων Πάρου - Αντιπάρου, η κάλπη θα παραμείνει στο Δημαρχείο Πάρου μέχρι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με ώρες προσέλευσης 8π.μ.- 2μ.μ.

Η ολομέλεια του Συντονιστικού Πάρου - Αντιπάρου για την Υγεία έχει προγραμματίσει συνεδρίαση, για αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λήψη τελικών αποφάσεων οργανωτικού χαρακτήρα για τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην έναρξη της ψηφοφορίας στο Δημαρχείο Πάρου και σας μεταφέρει εικόνες από τη διαδικασία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos