Ευχαριστίες ΑΟ Πάρου

20 Φεβρουαρίου 2014 15:13

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πάρου ευχαριστούν

τον Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους χορηγούς μας, τους φίλους του συλλόγου, τους προπονητές μας, τους γονείς και ιδιαίτερα τους μικρούς και μεγάλους αθλητές & αθλήτριες του σωματείου μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και δημιούργησαν μια ευχάριστη, ζεστή και κεφάτη βραδιά, παρευρισκόμενοι στο Party του συλλόγου για την κοπή της πίτας του 2014.

Ευχόμαστε και τους καλούμε να είναι πάντα κοντά στον σύλλογο γιατί ΑΟΠ σημαίνει όλοι μαζί για το καλύτερο των παιδιών μας.

Με την ευκαιρία καλούμε όσους από εσάς μπορείτε να συνοδέψετε για εμψύχωση, την αντρική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πάρου στον αγώνα μπαράζ με τον Α.Ο. Σύρου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30μμ                          στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.

Ώρα αναχώρησης 14:00μμ από το λιμάνι της Παροικίας Πάρου με το πλοίο AQUA JEWEL και Ώρα επιστροφής 23:00μμ με το πλοίο BLUE STAR στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos