×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Μπάζα και Σκουπίδια όπου βολεύει τον καθένα στη Νάουσα!

21 Φεβρουαρίου 2014 22:14

Το απαράδεκτο για τη δημόσια υγεία και καθαριότητα φαινόμενο της απόρριψης μπαζών και σκουπιδιών όπου βολεύει τον κάθε ασυνείδητο, συνεχίζεται στη Νάουσα.

Το psts.gr έχει επανειλημμένα αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματά του στην κατάσταση αυτή η οποία παρατηρείται εδώ και πολύ καιρό στη Νάουσα. Σκουπίδια και μπάζα αντί να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων όπως θα έπρεπε, ρίχνονται όπου θέλει ο καθένας που επιδιώκει να τα ξεφορτωθεί όπως όπως και όπου να είναι.
Η ντροπιαστική αυτή κατάσταση, για την οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ακούγεται συνήθως η δικαιολογία ότι ευθύνονται οι πολυάριθμοι τουρίστες και επισκέπτες, αυτή την εποχή δεν ευσταθεί.
Δεν υπάρχει καμία τώρα δικαιολογία ότι κάποιοι ξένοι ασχημονούν στη Νάουσα.

Τώρα οι εικόνες αυτές που συνεχίζονται να παρατηρούνται μιλούν από μόνες τους και προσβάλουν αποκλειστικά εμάς. Με εύστοχα σκωπτικό τρόπο ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγος σχολίασε το φαινόμενο σε μήνυμά του σε κοινωνικό δίκτυο.

AMBER ALERT...

1) Αναζητείται πολίτης πού έχασε τσουβάλια με μπάζα. Μπορεί να τα παραλάβει από την είσοδο της Νάουσας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

2) Αναζητούνται πολίτες που τους παράπεσαν οι σακούλες με τα σκουπίδια τους, έξω από τους άδειους κάδους, στην περιοχή ποτάμι της Νάουσας. Κέρδισαν δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Ποια η σχέση κάδων και σκουπιδιών;»

Περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Μπαρπαρίγος, Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos