Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 - Psts.gr
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 21:44

Η αδιαφορία μας δεν έχει όρια

Αν μπορούσατε να φανταστείτε πως νιώθει και αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους συνανθρώπους του ετοιμάζει μια παρουσίαση ή μια ομιλία με θέματα που αφορούν όλο τον κόσμο, και όταν την ημέρα της ομιλίας ή της παρουσίασης το ακροατήριο είναι σχεδόν άδειο.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 21:30

Κ.Ο.Β Πάρου ΚΚΕ: Όλοι μαζί ;

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που εργολαβικά έχουν αναλάβει το ρόλο να ψέγουν το ΚΚΕ,ότι διαφωνεί ακόμα και όταν υπάρχει πλήρης ομοφωνία των υπολοίπων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 21:28

Πρόσκληση ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός σας προσκαλεί το Σάββατο 17/3 στις 10:00π.μ. στο γήπεδο Μάρπησσας για να παρακολουθήσετε τον αγώνα του

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 17:57

Επικείμενη απεργία ΠΝΟ

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς έκανε έκκληση με επιστολή του στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) για την ύπαρξη έστω ενός και μόνο δρομολογίου προς το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (14.3.2012) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 37χρονος υπήκοός Αλβανίας κατηγορούμενος για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε «μεγάλη θερμή πρόσκληση συμμετοχής» σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos