Βενιζέλος: Την Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά

15 Μαρτίου 2012 17:30

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε «μεγάλη θερμή πρόσκληση συμμετοχής» σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Η Κυριακή θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής και ταυτόχρονα μια χρήσιμη ευκαιρία για συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και οργανωτική κινητοποίηση ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, στην εν εξελίξει συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε «μεγάλη θερμή πρόσκληση συμμετοχής» σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όποτε κι αν αυτοί ψήφισαν το Κίνημα, ώστε «να ενώσουμε την πορεία μας για το καλό του τόπου και για να στηρίξουμε την παράταξη».

Ταυτόχρονα ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής ως «ευκαιρία έναρξης της πορείας μας στον λαό, ενόψει των εθνικών εκλογών».

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να επικοινωνήσει με όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που βιώνουν την κρίση, προσθέτοντας ότι το Κίνημα πρέπει να ξαναγίνει αξιόπιστο, αξιοκρατικό και άξιο του ρόλου του.

Αναφερόμενος επιπλέον στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το Κίνημα πρέπει να ενώνει την Κεντροαριστερά και τόνισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι «η νίκη, η πρωτιά», ώστε το Κίνημα να έχει καθοριστικό λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos