Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 - Psts.gr

Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναικού Πάρου - Αντιπάρου συμμετέχει στη μεγάλη κινητοποίηση - διαμαρτυρία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 21:52

Ασφυξία και στις φυλακές της Κω

Οι φυλακές της Κω αποτελούν ενδεικτική περίπτωση της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων της ΔΕΗ, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί των καταναλωτών προς την επιχείρηση, ανέρχονται σε 819 εκ., ευρώ!.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουν παρέλθει σχεδόν πέντε μήνες από την ολοκλήρωση των εργασιών στον περιφερειακό δρόμο Αντιπάρου, για την καλή ποιότητα του οποίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 8η Μάρτη αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη του εργατικού και του γυναικείου κινήματος που εμπνέει και σήμερα τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 25/02/2012 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική τακτίκη Γενική Συνέλευση του αναπτυξιακού συλλόγου Μώλου- Τσουκαλιων - Γλυφάδων "Πρόοδος - Ανάπτυξη " κατά την οποία , αφού εγκρίθηκε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών εκτιμά ότι ηδιαδικασία του PSI θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 02:40

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση

Στην γνώριμη θέση του επιστρέφει ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, καθώς μεταφέρεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο Λ. Οικονόμου λαμβάνει τη θέση του υφυπουργού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 02:07

Περιφερειακός δρόμος Αντιπάρου

Σίγουρα ο περιφερειακός δρόμος στην Αντίπαρο θα γράψει την δική του ιστορία, αφού λίαν συντόμως, δυστυχώς για εμάς, θα μοιάζει με χιλιομπαλωμένη τράτα που τόσο εύγλωττα και στοχευμένα αναφέρει και το παραδοσιακό μας τραγούδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos