Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας(Σ.Τ.Ο.Π.Π). Δήμου Πάρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, με θέμα «Πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 10η Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το ποδοσφαιρικό κουπόνι να είναι μικρότερο σε σχέση με προηγούμενες ημέρες, εντούτοις αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν επιλογές. Θα μας απασχολήσει η αγωνιστική δράση στην Α' Βραζιλίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες προβλέψεις στοιχήματος για όλα τα αθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και κατόπιν αξιολόγησης των σχετικών προτάσεων, εντάχθηκαν στην χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου – ΕΣΠΑ 2014-2020, δύο σημαντικά έργα ύδρευσης στο νησί της Σαντορίνης, συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 891.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν πέρασαν δυο μήνες από τότε που η κυβέρνηση έριχνε στάχτη στα μάτια των νησιωτών, ότι θα πάρει «μέτρα» για τα νησιά και η συνέπεια λόγων και έργων καταγράφεται στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγέλλουμε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που κλείνει δεκάδες τομείς ΕΠΑΛ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τρείς στο ΕΠΑΛ του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και 48χρονος υπήκοος Φιλιππίνων γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέα, εξαιρετικά σημαντικά και απαραίτητα έργα ύδρευσης στο νησί της Πάρου, συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 2.374.838 ευρώ, εντάχθηκαν στην χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου – ΕΣΠΑ 2014-2020, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των σχετικών προτάσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos