Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας υιοθέτησε απόφαση που ζητά 30ήμερη κατάπαυση του πυρός στη Συρία για να επιτραπεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και η μεταφορά ασθενών από τις ζώνες των συγκρούσεων με την υποστήριξη της Ρωσίας, συμμάχου του καθεστώτος της Δαμασκού, έπειτα από διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή το βράδυ σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, για το «Βήμα της Κυριακής», η οποία καταγράφει το πολιτικό σκηνικό μετά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και την υπόθεση Novartis.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαθύ αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της πρωτόγνωρης ιεροσυλίας που διαπράχθηκε από αγνώστους σε εκκλησία της Πάρου πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο ερημικό εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου που βρίσκεται στο λόφο Κουνάδος στις Καμάρες Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη και έχουμε ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το κουπόνι. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις Από Πρέμιερ Λιγκ, Κόνφερενς, Ισπανία, Γερμανία και Αργεντινή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Δίκτυα Αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου, Δήμου Κέας”, συνολικού προϋπολογισμού 1.436.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 27η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επτά στους 10 Κινέζους, όταν έρχονται στην Ευρώπη ταξιδεύουν σε παραπάνω από μία χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Ελλάδας κόστισε τη ζωή μιας 59χρονης στην Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos