Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το υπουργείο Εργασίας να καλέσει τους κοινωνικούς εταίρους για να προγραμματίσουν από κοινού τα πρώτα βήματα της επαναφοράς του μέτρου της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων από την 21η Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο την ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση του υφιστάμενου οδικού δικτύου και της λειτουργίας του, έχουν τοποθετηθεί αυτόματα συστήματα παρακολούθησης που πραγματοποιούν ταυτόχρονες μετρήσεις κυκλοφοριακού φόρτου σε περισσότερες από είκοσι (20) θέσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγύρι σφύζουσας ζωής στην Αυγουστιάτικη Πάρο τα πλοία που φθάνουν στο λιμάνι της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, σε σημερινό Δελτίο Τύπου του Χαράλαμπου Κόκκινου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64, 92χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκαν απογευματινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Σύρου και Μυκόνου για ακυβερνησία του Ι/Φ σκάφους ''ΙΡΙΣ'' σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή 9,9 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Σύρου, με δύο (02) επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου για ύπαρξη Ι/Φ σκάφους με μηχανική βλάβη, με όνομα ''SQUIT'' σημαίας Ιταλίας, με έξι αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 5 ν.μ. βόρεια του λιμένα Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάγγελμα από την Ιθάκη απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος του 3ου μνημονίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάτι: Βίντεο καταγράφει την έναρξη της φωτιάς που σκόρπισε το θάνατο στο Μάτι – Πρόκειται για οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας σπιτιού - Συγκλονίζουν οι εικόνες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμφισβήτητα ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Ολοι μας έχουμε κινητό, υπολογιστή, ίσως και tablet.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos