Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα έγκριση της ειδικότητας Πληροφορικής στην Γ΄ τάξη του ΕΠΑΛ Πάρου, οι βουλευτές Σταύρος Τάσσος, Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλης Συντυχάκης κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ για τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το κείμενο της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντίπαρου με το οποίο ζητείται να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει η ειδικότητα Πληροφορικής στη Γ’ τάξη του ΕΠΑΛ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Από την Γή της Μικρασίας στα Νησιά μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 19:10

Μη έγκριση ειδικότητας στο ΕΠΑ. Λ. ΠΑΡΟΥ

Τον Οκτώβριο 2016 με την απόφαση του τότε Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη (αρ. πρωτ: Φ12/159571/Δ4/28-09-2016) επιβλήθηκαν δραστικές μειώσεις και ουσιαστικά κατάργηση στα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑ.Λ. Το Υπουργείο Παιδείας έκλεισε δεκάδες τμήματα όχι μόνο σε νησιωτικές περιοχές αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή η απόφαση αποτελεί, όπως είχαμε τονίσει και τότε κατάφωρη καταστρατήγηση της νησιωτικότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα χαρτονομίσματα παρουσιάστηκαν σήμερα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στη Φραγκφούρτη - Θα κυκλοφορήσουν στις 28 Μαΐου 2019 στην Ευρωζώνη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό ήταν τελικά πίσω από το viral video με τη γυναίκα που έπεσε από τον ουρανό στη διάρκεια ενός ζωντανού ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 16:16

Όλα όσα έγιναν στο γάμο του Αντώνη Ρέμου

Ηταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς. Το λαμπερό ζευγάρι, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, παντρεύτηκαν σε ένα σκηνικό που είχε μια δόση απο Χόλιγουντ, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπισπεύδονται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων οι διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου πληροφοριακού συστήματος που θα ενεργοποιεί αυτόματα τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης χρεών προς το Δημόσιο, από τη στιγμή που αυτά θα γίνονται ληξιπρόθεσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν βρίζουν στην καθημερινότητά τους. Υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι που βρίζουν, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο – και αναφερόμαστε στα μηνύματα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -37.000- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -1.422- παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός και 41χρονος ημεδαπός, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos