Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον αγωνιστικό χώρο του «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» θα παραταχθούν σήμερα πέντε… κούπες Champions League! Οι δύο του Ζοσέ Μουρίνιο, με την Πόρτο και την Ιντερ, και οι τρεις του Κάρλο Αντσελότι, δύο με τη Μίλαν και μία με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτέμβρη. Δεν έχει εξασφαλίσει όμως πώς θα ανοίξουν στην πράξη τα σχολεία,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (13/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα αρχίζει να αποκτάει "άγρια" ομορφιά, καθώς πλέον έχουμε αγωνιστική δράση σχεδόν σε όλα τα μεγάλα

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 13:40

Το πρώτο «Clasico» της χρονιάς έχει φαβορί

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρία να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους αποτέλεσε και αυτό το Σαββατοκύριακο για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια γυναίκα και τραυματισμό 4 ατόμων μεταξύ των οποίων τρια ανήλικα παιδιά συνέβη στη 01:15 τα ξημερώματα στο δρόμο προς το χωριό Γλινάδο, έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, έγινε στις 6:40 το πρωί στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη αντίδραση του Παρισιού, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για αγορά από την Ελλάδα οκτώ αεροσκαφών Rafale, καταγράφηκε μέσω ανάρτησης της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos