Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2182] που μοιράζει στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας περισσότερα από 2.400.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 21:28

Πρόβλημα απόψε στη λειτουργία του Facebook

Προβλήματα εντοπίζονται εδώ και λίγη ώρα στο Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ολυμπιακός «ανέβασε» την ταινία διάρκειας 50 λεπτών στην οποία υπάρχουν τα πάντα από το 45ο πρωτάθλημα των «ερυθρόλευκων»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή των αναδρομικών ποσών των κύριων συντάξεων και στους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα, καθώς μέχρι στιγμής έχει ψηφιστεί η επιστροφή των ποσών μόνο για τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η δημοσκόπηση της ALCO, που παρουσιάζει το OPEN, με τη βοήθεια του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Κώστα Παναγόπουλου
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Πέμπτη τα νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα και για ακόμη μία ημέρα η Αττική είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα και υπάρχει έκδηλη πλέον ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στην πρωτεύουσα καθώς εντοπίστηκαν 212 κρούσματα στο λεκανοπέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα στην Αττική προανήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία για την εξάπλωση του ιού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 359 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 21 συνδέονται με γνωστές συρροές και 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14400, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει ένα ιδιαίτερα πληθωρικό παστίτσιο με «κιμά» λαχανικών και μια εξίσου ιδιαίτερη «μπεσαμέλ» γιαουρτιού.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos