Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Εφόσον ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραπεμφθεί σε δίκη και κριθεί ένοχος τότε η ποινή που αντιμετωπίζει είναι από 6 μήνες έως 5 χρόνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζικά παραιτούνται οι απογραφείς στην Πάτρα εξαιτίας κακής συμπεριφοράς εκ μέρους των πολιτών και άρνησης ακόμη και να τους ακούσουν. Από την έναρξη της Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την ΕΛΣΤΑΤ σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν παραιτηθεί οι 500 σε σύνολο 700 απογραφέων στη δημοτικό ενότητα Πατρέων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτρέπεται η αγορά μέχρι δύο συσκευασιών από συγκεκριμένα προϊόντα - Ασταμάτητη η κατρακύλα της τουρκικής λίρας, με τους πολίτες να βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να εξανεμίζεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις ειδών πρώτης ανάγκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 30, 31, 5, 28, 4 και Tζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για 6 εορταστικές συναυλίες! Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι για την ίδια, αλλά και την κυκλοφορία του super hit της, «Υπάρχω για Σένα», η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Παλλάς για να ξεσηκώσει και να ταξιδέψει το κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τη στιγμή που ο Αγγλικός σύλλογος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει αρχίσει ένα μεγάλο σήριαλ για την επιλογή του αντικαταστάτη του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Παρασκευή, σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο, αρχίζει η χορήγηση των 2.000 μονοκλωνικών αντισωμάτων, που έφτασαν στη χώρα μας, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικό της πολύ ισχυρό μήνυμα για να σπεύσουν όλοι να εμβολιαστούν έστειλε η Νάνα Μούσχουρη αποκαλύπτοντας πως νόσησε λίγο πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Γενεύης για τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφέρθηκε  από το Καρπενήσι και έχει ύψος 19 μέτρα - 350.000 λαμπάκια γέμισαν με φως το κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos