Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Έχει σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή του - Τους τελευταίους μήνες είχε αναδειχθεί σε έναν από τους πιο σφοδρούς επικριτές των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα και εμφανιζόμενος σε διαδικτυακές εκπομπές με σχετικό περιεχόμενο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πάπας Φραγκίσκος διόρισε σήμερα την πρώτη γυναίκα στην ηγεσία της κυβέρνησης του Βατικανού, τη Φραγκισκανή αδελφή Ραφαέλα Πετρίνι, επιμένοντας στη βούλησή του να επιτευχθεί μεγαλύτερη ισότητα των φύλων στην Εκκλησία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον ο ένας στους επτά ενήλικες στην Ευρωπαϊκή Ένωση -περίπου 65 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή- υποφέρει από εμβοές (βουητά) στα αυτιά του ή στο κεφάλι του και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στο μέλλον, καθώς θα γερνάει ο πληθυσμός, σύμφωνα με μία νέα επιστημονική έρευνα, την πιο ολοκληρωμένη του είδους της έως τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καρδιά του κινηματογράφου χτυπάει στην Αμοργό το διάστημα 4- 9 Νοεμβρίου 2021. Με την δυναμική υποστήριξη και χρηματοδότηση του Δήμου Αμοργού που είναι συνδιοργανωτής, θα πραγματοποιηθεί το 12ο Amorgos Tourism Film Festival.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ίδια ώρα που η Διοίκηση και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για την άμεση και οριστική αντιμετώπιση των εκκρεμών συντάξεων, υπάρχουν μεμονωμένες φωνές που κατηγορούν τον Οργανισμό για τον δήθεν χαμηλό αριθμό των λογιστών και δικηγόρων που πέτυχαν στις χθεσινές εξετάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοινοβούλιο της Λετονίας ενέκρινε την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου έναν νόμο που επιτρέπει σε επιχειρήσεις να απολύουν εργαζομένους τους που αρνούνται είτε να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, είτε να εργαστούν εξ αποστάσεως, καθώς η χώρα μάχεται με ένα από τα χειρότερα κύματα της πανδημίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά 35% αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία, δυσοίωνες οι προβλέψεις για τους «σκληρούς» δείκτες της πανδημίας - Ο κορωνοϊός «λυγίζει» το ήδη ενισχυμένο ΕΣΥ - Αναλυτικά οι διασωληνωμένοι και οι διαθέσιμες ΜΕΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 34, 17, 30, 16, 14 και τζόκερ ο αριθμός 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos