Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο Πέτρος είναι ευτυχισμένος! Λίγο πριν αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του στη σειρά Σασμός, η Σεμίνα καλείται να αντιμετωπίσει την μανία του Διονύση για εκδίκηση. Αυτό που δεν γνωρίζει ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, είναι πως όλα σύντομα θα στραφούν εναντίον του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Βίλα (Ο δρόμος που δεν πήραν) του Guillermo Calderón κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου με τις Νατάσα Εξηνταβελώνη, την Λίλα Μπακλέση και την Αγγελική Πασπαλιάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο κορωνοϊός έχει εδώ και δύο περίπου χρόνια εισβάλλει στη ζωή μας ανατρέποντας την ομαλή καθημερινότητά μας και πυροδοτώντας τους φόβους μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 20:54

ΑΕ Πάρου: Ετοιμάζει ταξίδι…

Το αναβληθέν παιχνίδι στην Κύθνο ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο και η διοίκηση της Παριανής ομάδας εξέτασε τους τρόπους για να μεταβεί η αποστολή στο όμορφο νησί της Κύθνου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε άλλες εποχές, σκοταδισμού, παραπέμπει η ενέργεια αρνητών στη Χαλκίδα να κάψουν το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, για τον κορωνοϊό, που μοιράστηκε σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τις διαστάσεις που έχει πάρει η γενικότερη και όχι μόνο δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ των Ναυπηγείων της Σύρου και του Παρατηρητηρίου Ποιότητας και Περιβάλλοντος Σύρου (ΠΠΠΣ) και των εκπροσώπων του. Το Παρατηρητήριο Σύρου καταγγέλλει ρύπανση της θάλασσας και του αέρα από τα Ναυπηγεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) «ανοίγει» τη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας και παρουσιάζει σχέδια Τήνιων μαρμαρογλυπτών, αξιοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την πολιτιστική κληρονομιά στην Ευρώπη, PLUGGY.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 13-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 42χρονη αλλοδαπή η οποία διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και επιπλέον επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-12-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 60χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη τη Χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos