Σασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται – Η Σεμίνα ετοιμάζει εκδίκηση

14 Δεκεμβρίου 2021 23:11

Ο Πέτρος είναι ευτυχισμένος! Λίγο πριν αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του στη σειρά Σασμός, η Σεμίνα καλείται να αντιμετωπίσει την μανία του Διονύση για εκδίκηση. Αυτό που δεν γνωρίζει ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, είναι πως όλα σύντομα θα στραφούν εναντίον του.

Οι ετοιμασίες ξεκινούν. Όλοι είναι χαρούμενοι για την μεγάλη μέρα των αρραβώνων. Μόνο που ο Διονύσης και η Θοδώρα δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Οι δυο τους γίνονται ένα και σαμποτάρουν την ευτυχία δύο ανθρώπων που αγαπιούνται.

Την ημέρα των αρραβώνων, στο κινητό του Πέτρου έρχεται μία ειδοποίηση. Όταν το ανοίγει, βλέπει μία φωτογραφία της αγαπημένης του, με τη λεζάντα: «Αν νιώθεις μόνος και έχεις ανάγκη από παρέα, είμαι εδώ για σένα, στον χώρο μου ή στον δικό σου. Απόλυτη εχεμύθεια, όλες τις ώρες της ημέρας!».

Οι αρραβώνες του Πετρή

Πανικός στους Βρουλάκηδες

Ο Πετρής τα χάνει. Αμέσως πηγαίνει στη Σεμίνα, ζητώντας εξηγήσεις. Εκείνη παγώνει. Δεν περίμενε ο Διονύσης να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο Βρουλάκης διαλύει τους αρραβώνες, αφήνοντας πίσω του την Σεμίνα θλιμμένη.

Η Θοδώρα και ο Διονύσης περνούν στιγμές ανακούφισης και χαράς. Το σχέδιό τους πέτυχε. Ο Διονύσης νομίζει πως η Σεμίνα παραμένει κτήμα του, ενώ η Θοδώρα πανηγυρίζει που κατέστρεψε την ευτυχία του Πετρή, όπως είχε κάνει κι εκείνος με την ίδια.

Η Σεμίνα και ο Διονύσης στη σειρά Σασμός

Αυτό που όλοι τους αγνοούν στη σειρά Σασμός, είναι πως η Σεμίνα δε θα αργήσει να ζητήσει εκδίκηση. Τότε είναι που όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά. Η Σεμίνα θα κάνει τα πάντα για να λυτρωθεί, ψάχνοντας στοιχεία για να καταστρέψει τον Διονύση Μαρκάκη.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos