Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Άλλη μια τραγωδία – ανάμεσα στις πολλές – γράφτηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων (24.12.2021) στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, 5 μόλις ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση έρευνας – διάσωσης στη θάλασσα εξελίσσεται βόρεια – βορειοδυτικά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο «Blue Star Delos» ενώ βρισκόταν εν πλω, είναι αυτή τη στιγμή ακινητοποιημένο βόρεια – βορειοδυτικά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστοποιείται από το ΑΣΕΠ ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 13K/2021 Προκήρυξη , που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν ακόμα μπει το 2022 η ψηφιακή ταυτότητα εντάσσεται μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο covid free app, ώστε να διευκολύνει και να επιταχύνει τους ελέγχους.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η κατάσταση της υγείας του 20χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις έρευνες που απέδειξαν την ήπια νόσηση από τη νέα παραλλαγή, επιστήμονες μιλούν για τη μικρή διάρκειά της - Πώς εξελίσσεται η Omicron στη Νότια Αφρική - Πόσο διήρκεσε η περίοδος έξαρσης, πότε άρχισε η αποκλιμάκωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κόσμος του αθλητισμού μας κάνει περήφανους! Κοινωνικοποιεί, δίνει δημιουργική διέξοδο, μας μαθαίνει την άμιλλα, καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα, τον ενθουσιασμό στις νίκες, την ενσυναίσθηση στις ήττες!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναβάλλει την έναρξη των εμβολιασμών με την τέταρτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό το Ισραήλ. Η συγκεκριμένη χώρα ήταν η πρώτη στον κόσμο που είχε προγραμματίσει εμβολιασμούς τέταρτης δόσης κάτω από την απειλή και της παραλλαγής Όμικρον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο μέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και στο λιμάνι της Πάρου η κίνηση το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου θύμιζε καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos