Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Περιλαμβάνει 11 νέες στάσεις - Ο στόλος του τραμ ενισχύεται με 25 σύγχρονους συρμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και επίσημα μπορούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες της Ελλάδας να κλείσουν το ραντεβού τους για την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού τρεις μήνες μετά την δεύτερη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις Μικτές Κ.15 και Κ.17 των ενώσεων, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του ομίλου που συμμετέχουν οι Κυκλάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους με την εξής σειρά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σας γνωρίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία Υποβολής Αίτησης- Δήλωσης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022, τόσο για τους τελειόφοιτους όσο και για τους απόφοιτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία. Πολλές φορές, παραβλέποντας πλευρές της ζωής καθώς κι ανάγκες αγνοούμε τον βασικό νόμο της φύσης, ότι τίποτε δεν είναι πανομοιότυπο με το άλλο, επομένως κι η διαφορά είναι όχι μόνο πρόκληση αλλά και δικαίωμα αναφαίρετο στη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1992 θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αύξηση του αριθμού των τρίτων χωρών, από σαράντα ένα (41) σε σαράντα δύο (42), των οποίων οι μόνιμοι κάτοικοι θα εισέρχονται στην Ελλάδα, πλέον των χωρών της ΕΕ και της Συμφωνίας Σένγκεν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 19:12

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 07-12-2021 και ώρα 19.30΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Επιτροπή γνωμοδότησε ότι με την εμφάνιση της Όμικρον και στην Ελλάδα επανεξέτασε τις συστάσεις για την τρίτη δόση. Η αναμνηστική δόση θα δίνεται 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους με δύο δόσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos