Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Απογοητευμένος από την στάση της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Nέα μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open ΤV από την ALCO αναφορικά με τους εμβολιασμούς, τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και το ελληνικό Μe Too, αλλά και την κακοκαιρία «Μήδεια»
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελούν το παρόν και κυρίως το μέλλον ενός νέου εργασιακού μοντέλου και ταυτοχρόνως ένα λαμπρό πεδίο ανάκτησης των χαμένων εσόδων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας εξαιτίας της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.αίρονται τα αυστηρά μέτρα που έιχαν επιβληθεί στο Δήμο Θήαρας λόγω καλύτερης επιδημιολογικής εικόνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυστηρό lockdown λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού μπαίνουν η Κάλυμνος και ο δήμος Ευόσμου-Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικά είναι τα αναλυτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων της εστίασης τον προηγούμενο χρόνο, καθώς επιβεβαιώνουν την εικόνα της καταστροφής, ειδικά στις περιοχές όπου έλειψαν οι ξένοι επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα δίχτυα της τροχαίας δεν θα ξεφεύγει σύντομα κανείς, αφού τα drones θα αποτελέσουν τα νέα όπλα της αστυνομίας έναντι των παραβατών οδηγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο  ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα (19/2) 1.460 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, με την Αττική να έχει τις μισές από τις νέες μολύνσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.460, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 17:24

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 24-02-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos