Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Υπογράφηκε πριν από μερικές ημέρες από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιο και την Ανάδοχο Εταιρία «Γ.Σ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.», η σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστέρα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομο καζίνο εν μέσω καραντίνας στην Κυψέλη - Παρά τις κάμερες και την... επιφυλακή δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Κατηγορία LIFESTYLE

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή Καντινελιές της Νάουσας το πρωί της Δευτέρας 1ης Μαρτίου περί της 10:30.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ενδεχόμενο να διευρυνθεί η περίοδος μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, άφησε ανοιχτό απόψε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικότερα το 59% λέει σίγουρα ναι στο εμβόλιο ενώ το 21% μάλλον ναι ενώ στον αντίποδα το 10% λέει μάλλον όχι και το 8% σίγουρα όχι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24.02.2021 διαδικτυακά, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε η τελική Φάση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αμοργού εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του Μητροπολίτη Κιλκισίου Εμμανουήλ. Ο Μακαριστός Μητροπολίτης είχε καταγωγή από τη Αμοργό και δίδαξε στο Γυμνάσιο του νησιού μας

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου το 1953.Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1976 και στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της σχολής αυτής. Το 1977 διορίσθηκε καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση και το 1980 χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος στη Σαντορίνη από τον τότε Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων Γαβριήλ.
Χειροθετήθηκε Αρχιμανδρίτης και διορίσθηκε ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας τον Μάρτιο του 1980, ενώ συγχρόνως έλαβε οργανική θέση καθηγητού στο Γυμνάσιο Αμοργού, όπου και παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 1983. Από 1ης Σεπτεμβρίου 1983 μετατέθηκε ως ιεροκήρυκας στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και τοποθετήθηκε ως καθηγητής στο Γυμνάσιο της πόλης των Θεσπιών. Το 1986 προήχθη στην θέση του Διευθυντού του Γυμνασίου Θεσπιών και το 1992 τοποθετήθηκε Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Θεσπιών. Διακόνησε δίπλα στον νυν Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ως ιεροκήρυκας, κατηχητής επί 25ετία και για ένα έτος δίπλα στον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο. Υπηρέτησε τον λειτουργικό, ιεροκηρυκτικό, κατηχητικό και εκπαιδευτικό χώρο επί 30 χρόνια.

Εξελέγη Μητροπολίτης από την Ιερά σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 12 Οκτωβρίου 2009 και χειροτονήθηκε Επίσκοπος από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο με την παρουσία 15 μητροπολιτών στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αθηνών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στις 17 Οκτωβρίου 2009. Ενθρονίστηκε στο Κιλκίς στις 11 Νοεμβρίου 2009 υπό του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών αγορών προς όφελος των καταναλωτών, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής στους κεντρικούς δήμους της πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την πληροφόρηση που είχαμε για διακοπή της εκτέλεσης του πρωινού δρομολογίου της Blue star Ferries από Πειραιά προς Πάρο-Ναξο-Ίο-Σαντορίνη και των συνακόλουθων δυσμενών συνεπειών, ιδιαίτερα στο ζήτημα της υγείας των αιμοκαθαιρόμενων συμπολιτών μας, το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos