Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Διαβάζοντας κανείς τα τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα μπορεί να απολαύσει το μέγεθος της αντίφασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα από 45.000 κρούσματα «μαύρου μύκητα», μιας μυκητιασικής λοίμωξης, θανατηφόρας κατά 50% έχει καταγράψει τους τελευταίους δύο μήνες η Ινδία, ενώ περισσότεροι από 4.200 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη σπάνια αυτή νόσο, τη μουκορμύκωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

2019: Μια χρονιά – σταθμός στην τουριστική οικονομία της Πάρου καθώς η καλοκαιρινή κίνηση στο νησί «εκτοξεύθηκε» συγκριτικά με τις αμέσως προηγούμενες χρονιές, οδηγώντας στη διαπίστωση ότι εκείνη η χρονιά, δύο χρόνια μόλις πριν, ήταν μακράν η καλύτερη τουριστικά μετά από πολλές οι οποίες ταυτίστηκαν με τη σταδιακή ανάκαμψη της Ελλάδας από τη δεκαετή οικονομική κρίση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα ποσοστά θετικότητας ανά περιοχή στην ημερήσια έκθεση για τον κορονοϊό, με δύο νησιά των Κυκλάδων να βρίσκονται στο «κόκκινο», όπως και το Ρέθυμνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.972, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πολλούς νέους κανόνες για τα μέλη των αποστολών θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήκει στην εταιρεία μικρών πλοίων κρουαζιέρας με έδρα τις Η.Π.Α Windstar Cruises και αποτελεί ένα πανέμορφο σύγχρονο «αστέρι» των θαλασσών, ένα πλωτό στολίδι με τέσσερα κατάρτια το οποίο μαγνητίζει όσους το αντικρίζουν καθώς αποπνέει τον «αέρα» μιας αλλοτινής εποχής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την κυβερνητική τροπολογία , ορίζεται ότι οι προΐστάμενοι και οι εργοδότες   σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα πρέπει «να διαμορφώνουν σαφή εικόνα για την ενδεχόμενη διακινδύνευση της δημόσιας υγείας στους χώρους δουλειάς»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos