Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Ονομάζεται Le Lyrial και αποτελεί ένα μεσαίου μεγέθους πολυτελές κρουαζιερόπλοιο εταιρείας γαλλικών συμφερόντων που πήρε το όνομά του από τον αστερισμό της Λύρας στο βόρειο ημισφαίριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρόνια ολόκληρα κινδυνεύουν άνθρωποι και καταστρέφονται περιουσίες από τη θάλασσα που «βγαίνει» στο οδόστρωμα του δρόμου της Πούντας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 41, 29, 15, 27, 14 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το Open, όλα συνέβησαν περί τις 03:00 τα ξημερώματα στο Μπατσί της Άνδρου, όταν να αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ανήλικοι, δύο 14χρονοι και ο 17χρονος οδηγός, επιχείρησε να κάνει προσπέραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετοί πιστοί παρακολούθησαν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής το πρωί της Κυριακής 25 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.553 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 15:20 την Κυριακή πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθροβούνι Χαλκίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας διαρκείς που θα ανεβάσει το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου αναμένεται από τα μέσα της εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Flying Cat 3, το οποίο κάνει το δρομολόγιο Τήνο – Μύκονο και Νάξο, από τη Ραφήνα καθώς επιβλήθηκε απαγόρευση απόπλου λόγω πρόσκρουσης σε αβαθή νερά, κοντά στο λιμάνι της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos