Λ.Σ Πάρου: Τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής

25 Ιουλίου 2021 23:24

Χρόνια ολόκληρα κινδυνεύουν άνθρωποι και καταστρέφονται περιουσίες από τη θάλασσα που «βγαίνει» στο οδόστρωμα του δρόμου της Πούντας.

Χρόνια ολόκληρα αδιαφορούσε η Δημοτική Αρχή. Τώρα επικαλείται τις καθυστερήσεις που οφείλονται στις διαδικασίες εκτέλεσης νόμιμου έργου (προκήρυξη μελέτης, σύνταξη της, εκτέλεση έργου). Χρόνια θέτουμε το πρόβλημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, χρόνια διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής και οι αυτοκινητιστές.

Μια κατάσταση που τεχνικά έχει εύκολη λύση προσωρινή ή μόνιμη.
Όταν πρόκειται όμως για τους πολλούς, είναι πολλά τα εμπόδια.
Όταν πρόκειται για τους λίγους και «εκλεκτούς», τα «δικά» τους παιδιά, γι΄αυτούς που είναι σε «ανοικτή γραμμή επικοινωνίας» με τη Δημοτική Αρχή, τότε η νομοθεσία δεν αποτελεί εμπόδιο για να λυθούν τα προβλήματα. Ίσα - ίσα βάζουν και πλάτη, όπως στη περίπτωση της αποκατάστασης των κατακρημνίσεων στο «Νταμουλή» από ιδιώτη για τα δικά του συμφέροντα .

Να σημειωθεί ότι η «εξυπηρέτηση» αυτή έστειλε χρονικά για μια φορά ακόμα πίσω τη μελέτη για την αποκατάσταση των κατακρημνίσεων στην νοτιοανατολική Πάρο.
Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι τεράστιες και η πολιτική της με ένα μόνο τρόπο αντιμετωπίζεται. Την οργανωμένη αντίδραση του παριανού λαού.

Πάρος 25-7-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos