Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα τιμή στα PCR που δεν θα υπερβαίνει τα 40-45 ευρώ. Πρόκειται για μία μεγάλη μείωση στη τιμή των μοριακών τεστ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τους συνολικά 5.000 επιβάτες βρέθηκαν θετικοί - Σχεδόν όλοι οι επιβάτες που μολύνθηκαν έως τώρα, είναι ασυμπτωματικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της Attica Group «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» και με στόχο την περαιτέρω συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού μας σε κοινωνικά θέματα, πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ποδοσφαίρου «One Group One Crew» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά το αυστηρότατο υγειονομικό πρωτόκολλο κόλλησαν 16 από τους 25 ερευνητές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 17:42

Κορωνοϊός: 36.246 νέα κρούσματα σήμερα 03/01

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 36.246 , εκ των οποίων 38 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μετάλλαξη Ομικρον παρακάμπτει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τη Δέλτα την ανοσία των εμβολιασμένων, σύμφωνα με δανική έκθεση, γεγονός που εξηγεί τη μεγάλη μεταδοτικότητά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας χωρισμός έρχεται που θα ραγίσει την καρδιά πολλών στο «Σασμό», αφού η Στέλλα αποφασίζει να αφήσει τον Άγγελο, αφού το μυαλό της είναι ακόμη στον Αστέρη.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos