Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 00:57

Ανεύρεση σορού 12χρονης σε παραλία της Πάρου

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για ύπαρξη σορού στην παραλία “ΠΟΥΛΙΟΥ” Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις (03) σοροί, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκαν μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Πυργάκι και Αγιασσού Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο λιμάνι της χώρας από την αρχαιότητα ως τους μέσους χρόνους – Τα άγνωστα χρόνια του Μεσαίωνα και της τουρκοκρατίας  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β', παρουσία της Γενικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 06 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και  τηρουμένων όλων των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρότητα και ιδιαίτερη κατάνυξη γιορτάστηκε στην Πάρο η εορτή των Αγίων Θεοφανίων, σε ανάμνηση του θρησκευτικού γεγονότος της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συγκέντρωση στο σημείο πρόσδεσης των πλοίων στο λιμάνι της Χίου εκατοντάδες κάτοικοι απέτρεψαν το πρωί την πρόσδεση του πλοίου Ro-Ro «Πελαγίτης» το οποίο μετέφερε τρία τουλάχιστον βαριά χωματουργικά μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής Νέας Δομής προσφύγων-μεταναστών στην περιοχή Θόλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 13:26

Τα στοιχηματικά trends του 2022

Η εικονική πραγματικότητα, τα κρυπτονομίσματα και γενικότερα τα trends, είναι γεγονός πως μας εξιτάρουν. Είναι εύκολο όμως οι συγκεκριμένες τάσεις να εφαρμοστούν άμεσα από τις στοιχηματικές εταιρίες και τα live casino;

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos