Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 25χρονου Αλέξανδρου Βελαλόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε χθες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για θετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H Golden Star Ferries, σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα πλαισιώσει το στόλο της, συμπληρώνοντας τα δημοφιλή και υπερσύγχρονα F/B Superferry & HSC Superexpress.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Ντάνου και η Νεφέλη Τίτα θ’ αγωνισθούν αύριο Πέμπτη (10/02) στα 10χλμ. κλασσικής τεχνικής, στους δρόμους αντοχής, στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει η εισήγηση των ειδικών σε ότι έχει να κάνει με την εστίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολη ήταν η νύχτα της Τρίτης 8/2 για την Πάρο καθώς από αργά το απόγευμα μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης, απίστευτα δυνατοί βοριάδες επιπέδου θύελλας που έπνεαν μαζί με βροχή “σφυροκοπούσαν” το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.618, εκ των οποίων 47 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.109.999 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βροχερή χθεσινή ημέρα η οποία μετέτρεψε δρόμους της Νάουσας σε ποτάμια, είχε ως συνακόλουθο τη συγκέντρωση φερτών υλικών μέσα στις πλημμυρισμένες οδούς της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες οι εργασίες κατασκευής του έργου που αφορά την αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου μεταφοράς νερού από Αγ. Υπακοή Κώστου προς Δ/Ξ Αγ. Αναργύρων Παροικιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos