Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο τη Samsung TV 4Κ Ultra HD Smart

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραστικά μέτρα εξετάζουν οι Βρετανοί, την ώρα που στη Νέα Ζηλανδία αναμένεται να απαγορευτεί εφ’ όρου ζωής το κάπνισμα σε όσους έχουν γεννηθεί μετά το 2008!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμανε συναγερμό για την κίνηση της Ρωσίας να αυξήσει το επίπεδο ετοιμότητας των πυρηνικών δυνάμεών της, χαρακτηρίζοντας «ανατριχιαστική» αυτήν την εξέλιξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ενέκρινε η ΕΕ τη Δευτέρα, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με διπλωμάτες να λένε ότι στη λίστα με τους Ρώσους ολιγάρχες προστίθεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Cold Response» ξεκίνησε στη Νορβηγία εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης Ρωσίας και Δύσης για την εισβολή στην Ουκρανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπλόκο» βάζει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στην επέκταση του επιβατικού λιμένα του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 347 γραμμ. κάνναβη, 206 ναρκωτικά δισκία, θρυμματιστής κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός συναντά την Στέλλα με σκοπό να συζητήσουν για τον Αστέρη και την κατάσταση που επικρατεί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε ασφαλές σημείο της Πάρου έχει ρυμουλκηθεί το σκάφος το οποίο τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Μαρτίου έπλεε ακυβέρνητο εξαιτίας βλάβης του πηδαλίου του στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου, με 101 επιβαίνοντες Αφγανούς άνδρες και προορισμό πιθανότατα την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό ότι από αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 τίθεται σε ισχύ η κατάργηση του PLF για τους επιβάτες πτήσεων εξωτερικού, σύμφωνα με την ήδη εκδοθείσα covid-19 notam.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos