Σασμός: Η Στέλλα μιλάει στο Μαθιό για την γυναίκα μάρτυρα

14 Μαρτίου 2022 18:52

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός συναντά την Στέλλα με σκοπό να συζητήσουν για τον Αστέρη και την κατάσταση που επικρατεί.

Η Στέλλα για πρώτη φορά του μιλάει για την γυναίκα μάρτυρα στο φόνο του Πετρή λέγοντας πως η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να αποβεί σωτήρια για τον Αστέρη και την εξέλιξη της υπόθεσης.

 Η Στέλλα μιλάει στο Μαθιό για την γυναίκα μάρτυρα
Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Ο Μαθιός επισκέπτεται την Στέλλα στο γραφείο της και προσπαθούν να βρουν λύση για να βοηθήσουν τον Αστέρη. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμεναν…

 Η άγνωστη αυτή γυναίκα γι΄αυτούς, που είναι η Σεμίνα θεωρείται ίσως από τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης του Αστέρη καθώς ήταν παρόν στο φρικτό αυτό έγκλημα και είδε με τα μάτια της όλα όσα έγιναν εκεί. Θα καταφέρει άραγε ο Μαθιός και η Στέλλα στην σειρά Σασμός να την ανακαλύψουν και αν ναι ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos