Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ανήμερα των 24ων γενεθλίων του, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι, κάνοντας μάλιστα Πανελλήνιο ρεκόρ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μια σπουδαία θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή και το έργο της ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης και των Κυκλάδων Μαντώς Μαυρογένους, πρόκειται να παρουσιαστεί στην Πάρο και στη Νάξο προσεχώς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαθιός και η Βασιλική παίρνουν την απόφαση να φύγουν από το χωριό, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καλλιόπη και στον Νικηφόρο, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι θέλει να ζήσει για λίγο τον θυελλώδη αυτόν έρωτα, χωρίς να περιορίζεται, χωρίς να φοβάται.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αίτηση για να κατοχυρώσει ένα λογότυπο το οποίο παραπέμπει ξεκάθαρα στο σήμα κατατεθέν της McDonald’s κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες η ρωσική αλυσίδα fast food «Uncle Vanya» («Θείος Βάνια»), βλέποντας σαν μια ευκαιρία το κλείσιμο των καταστημάτων της πρώτης στη Ρωσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαίνουμε προς τα τέλη Μαρτίου αλλά η άνοιξη… αγνοείται! Αλλεπάλληλες ψυχρές εισβολές ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του Μαρτιάτικου καιρού φέτος, και ακόμη μια που «έρχεται» επιβεβαιώνει τη ρήση ότι ο Μάρτης μπορεί να αποδειχτεί «γδάρτης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρώσος διαπραγματευτής είπε ότι το θέμα της ουδετερότητας της Ουκρανίας είναι αυτό στο οποίο συγκλίνουν κυρίως οι δύο χώρες στις ειρηνευτικές συνομιλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 18:15

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν’ όψει της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας ILCA 4 για τον αγώνα της πρόκρισης στην εθνική ομάδα 2022, οι αθλητές μας Δαφερέρα, Ζουμή, Σπανός και Κυπραίος συμμετείχαν με επιτυχία στον διασυλλογικό αγώνα «Νικόλαος Τσόχας» που διοργάνωσε με επιτυχία
ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου από τις 12-13/3/22. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν να πραγματοποιηθούν 5 κούρσες.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos