Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Μεγάλη είναι η κίνηση στο νησί της Πάρου αν και διανύουμε ακόμα τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα. Στο λιμάνι, στις αγορές των οικισμών, στις παραλίες, στους δρόμους, η κατάσταση που επικρατεί δεν θυμίζει μέσα Ιουνίου αλλά μάλλον… Ιούλιο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, του Αντιδημάρχου κ. Α. Σάμιου, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Καραχάλιου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς κ. Κ. Πούλιου, ηλεκτροδοτήθηκε και φωταγωγήθηκε το νέο λιμάνι της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 19:51

Συγχαρητήρια προς ΑΟ Παρου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Παρου εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στην ομάδα Κ16 του ΑΟ Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό του τμήματος Κ14. Οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής των ομάδων του νησιού δείχνουν και σε εμάς τον δρόμο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις 75.000 έφτασαν οι αιτήσεις για το power pass από το απόγευμα της Παρασκευής που άρχισε η λειτουργία της πλατφόρμας μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών που θα παρέχει... μπόνους από 30 έως 50 % για αγορά καινούργιων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ντοματοκεφτέδες είναι το ιδανικό σνακ για το καλοκαίρι, πόσο μάλλον όταν μπαίνουν στον φούρνο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Αντίο» στον ρόλο του, με τον δικό του τρόπο, λέει ο Θανάσης Πατριαρχέας που υποδύεται τον γιατρό στον «Σασμό».

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε 7.163 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos