Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Η Παλαιστίνια που πέτυχε το αμερικανικό όνειρο - Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια ξεκίνησε ένα franchise σπα ομορφιάς από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εκτεταμένες δράσεις καθαρισμού των δημόσιων χώρων του οικισμού προβαίνει η Κοινότητα Νάουσας αυτές τις ημέρες, με τη συνδρομή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αγαπημένους και γνώριμους ήχους της παράδοσης θα πλημμυρίσουν τα σοκάκια της Νάουσας το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κύθνου και είναι καλά στην υγεία τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Πάρου, το Πανηγύρι του Καράβολα, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, στις Λεύκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς σε κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη και ξέρει πως να ντύνεται ώστε να αναδεικνύει το κορμί της, το οποίο παρουσίασε με μία φωτογραφία της με μαγιό και συγκεκριμένα μπραζίλιαν, δείχνοντας την πίσω όψη της και "τρέλανε" το κοινό της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έχει πετύχει φέτος 65,40 μ., όμως, το σημαντικότερο για εκείνη είναι να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές και σταθερές εμφανίσεις του τελευταίου 20ημέρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 21:06

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο φύλο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια εικόνα που γέμισε δέος και περηφάνια τους παρευρισκόμενους στους πανηγυρικούς θρησκευτικούς εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο, ήταν εκείνη του αγήματος του Πολεμικού Ναυτικού που μετείχε στις εκδηλώσεις του Ι.Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos