Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Για την πίεση που παρατηρείται στα νοσοκομεία, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων ίωσης, γρίπης και κορονοϊού μίλησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, ενώ επισήμανε πως πρέπει να φοράμε μάσκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 6, 9, 11, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 5,9% υπέρ της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει το α΄ μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της ΜRB, για λογαριασμό του ΟΡΕΝ, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 30,2%, έναντι 24,3% του ΣΥΡΙΖΑ, με τρίτο το ΠΑΣΟΚ που καταγράφει ποσοστό 10,5%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις Κυκλάδες θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία, ενώ δυνατές μπόρες και καταιγίδες αναμένονται αργότερα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο με μεγάλα ποσοστά βροχής και πολύ δυνατούς ανέμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με απόφαση που εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρυλικό «στρογγυλοφάναρο» παπί της Honda, περνά σε νέα εποχή με τους Ιάπωνες να παρουσιάζουν μια νέα αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, η οποία οδηγείται χωρίς δίπλωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα τίθενται σε ισχύ οι κανόνες της ΕΕ για τη δημιουργία ενός ειδικού εναέριου χώρου για drones, γνωστού ως U-space, οι οποίοι θα επιτρέπουν στους φορείς εκμετάλλευσης να παρέχουν ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη αναδιαμόρφωσης των προϋποθέσεων ένταξης σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, ούτως ώστε να έχουν όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις των Κυκλάδων ίσες ευκαιρίες χρηματοδότησης, ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αναφορά του που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πολύ σημαντική ημερίδα στην οποία παρουσιάστηκε έρευνα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Φέρουσα Ικανότητα της Πάρου αναφορικά με το παρόν και κυρίως το μέλλον του Τουρισμού στο νησί, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερο νησιώτικο «χρώμα» έχουν τα πατροπαράδοτα κάλαντα που τραγουδούσαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο χωριό της Μάρπησσας σε προγενέστερες εποχές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos