Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Ο Δήμος Χαϊδαρίου - συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2020 - σχημάτισε μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο δάσος Χαϊδαρίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετίζουμε την μεγάλη ανταπόκριση των Παριανών στο κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία digital art εικόνα, που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες και αποτυπώνει μια φανταστική σύνθεση ενός διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, που απεγκλώβισε από τα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία, ανέβασε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα στο Instagram της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για όλο το 2023, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοζάνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι ημέρα μεγάλης χαράς και συγκίνησης» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής για την συμπλήρωση των τριών χρόνων λειτουργίας του gov.gr «Ένα κράτος ψηφιακό, η Ελλάδα σε κίνηση» και αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του υπουργείου και την λειτουργία του gov.gr.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΟΦ σε ανακοίνωσή του προειδοποιεί για το συμπλήρωμα διατροφής KSM-66 Ashwagandha, της εταιρείας Medicine Garden, που πωλείται μέσω internet και περιέχει, «ηρωίνη άγνωστης συγκέντρωσης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, με την δυσάρεστη είδηση να γνωστοποιεί ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα νέα νομοθεσία με την οποία από το 2035 μπαίνει ουσιαστικά τέλος στους κινητήρες εσωτερικής καύσης στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομάδα Γυναικών Πάρου-Αντιπάρου (ΟΓΕ), εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας η οποία είναι αποκλεισμένη ακόμα και σε αυτές τις τραγικές στιγμές λόγο του εμπάργκο ΕΕ/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, συγκέντρωσε και παρέδωσε σήμερα στο χώρο του Δημαρχείου στην Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή τρόφιμα/ρούχα/είδη ατομικής υγιεινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αναβίωση των ρυθμίσεων των 120 ή 72 δόσεων, σε περιπτώσεις που κάποιοι φορολογούμενοι βγήκαν εκτός, λόγω αδυναμίας πληρωμής 1-2 δόσεων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Κοζάνη.  Παράλληλα, θα υπάρξει ρύθμιση και για τους συνεπείς, που δυσκολεύονται μετά την πανδημία. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos