Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, σύμφωνα με το bovary.gr, αποκάλυψαν πως άφησαν για λίγο τη βαβούρα της πόλης, αφού έχουν ξεκινήσει ανακαινίσεις στο σπίτι τους στην Αθήνα, και έφυγαν για την Αντίπαρο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Δυνατό μήνυμα λίγο πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 21 ης Μαΐου έστειλε η Νάξος κατά την ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Χώρα και το κάλεσμα που απηύθυνε για τις εκλογές ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης για κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων αστυνομικούς και υπαλλήλους του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθορίστηκαν με ΚΥΑ που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατετέθη νέα μήνυση σε βάρος αστυνομικού που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες με τις πράξεις του την κοινωνία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την σύλληψη Έλληνα επιχειρηματία ανακοίνωσαν οι αμερικανικές Αρχές με την κατηγορία ότι βοήθησε την Ρωσία να αποκτήσει πλήθος τεχνολογικών μυστικών που σχετίζονται με τους τομείς της κβαντικής πληροφορικής και των πυρηνικών ελέγχων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαφορά 7,4 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας δίνει στην εκτίμηση ψήφου δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη 18 Μαΐου στις 21:00 στο «Πολυγωνικό» Γενικό Λύκειο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γοητευτική Αντίπαρος έχει όμορφα μικρά «μυστικά»! Πρόκειται για δύο μαγευτικές, ιδιαίτερες παραλίες στο Δεσποτικό και στο Παντερονήσι που αποτελούν την επιτομή της Κυκλαδίτικης παράλιας ομορφιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 16:43

Κρεβάτια Istikbal για κάθε γούστο!

Τα κρεβάτια Istikbal διακρίνονται για την άνεση και την υψηλή αισθητική τους. Κατασκευασμένα από κορυφαίες πρώτες ύλες, απαρτίζουν μια μοναδική συλλογή από ξύλινα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχωριστές, με το στοιχείο της μοναδικότητας να κυριαρχεί στα νερά και στο γύρω περιβάλλον τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos