Αντίπαρος: Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μετακόμισαν προσωρινά στο νησί

18 Μαϊος 2023 01:00

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, σύμφωνα με το bovary.gr, αποκάλυψαν πως άφησαν για λίγο τη βαβούρα της πόλης, αφού έχουν ξεκινήσει ανακαινίσεις στο σπίτι τους στην Αθήνα, και έφυγαν για την Αντίπαρο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Η Αντίπαρος είναι ένα νησί το οποίο αγαπούν πολλοί celebrities και το επιλέγουν συχνά για τις καλοκαιρινές -και όχι μόνο- διακοπές τους, το ίδιο και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία όπως αποκάλυψε, νοίκιασε το σπίτι στην Αντίπαρο.

Μέσα από το live videο της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες στους διαδικτυακούς της φίλους ενώ μέσα από τις δημοσιεύσεις της φρόντισε να τους επιτρέψει να ρίξουν κλεφτές ματιές στο σπίτι της.

Φυσικά στην Αντίπαρο τους επισκέπτονται αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, οι οποίοι κάνουν παρέα στη Χριστίνα Μπόμπα και απολαμβάνουν τις ξέγνοιαστες ανοιξιάτικες ημέρες στο νησί όσο ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Κίνα για επαγγελματικό ταξίδι.

boba 101

boba 102

Οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, δείχνουν να ευχαριστιούνται τη ζωή στο νησί με τα πλάνα να αποδεικνύουν πως δημιουργούν ξέγνοιαστες και όμορφες εμπειρίες με νησιώτικο αέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

boba 103

{https://www.instagram.com/reel/CsEap41KYTx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Υπενθυμίζουμε πως, το ζευγάρι είχε νοικιάσει πέρυσι το καλοκαίρι σπίτι στη Μύκονο και το κράτησαν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βάφτισαν εκεί τις κόρες τους και φίλοι και συγγενείς έδωσαν το «παρών».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos