Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Με το έγγραφο του Επάρχου Πάρου ( α.π. 1752/4.5.23 ) προς αρμόδιες υπηρεσίες, τέθηκε το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει και την φετινή περίοδο πλανόδιοι και ομάδες που κατασκηνώνουν σε δημόσιους χώρους του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για έργο, το οποίο η Περιφερειακή Αρχή είχε δημοπρατήσει στις αρχές του 2021 και η υλοποίηση του οποίου καθυστέρησε, λόγω της δικαστικής αντιδικίας που υπήρξε μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στον αρχικό διαγωνισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H είδηση της ανεύρεσης της σορού μιας γυναίκας στον Άγιο Θεολόγο της Αντιπάρου, από το ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Μυκόνου, μας γεμίζει με αισθήματα θλίψης και στεναχώριας που συνυπάρχουν με οργή και θυμό.Μόλις 10 μέρες μετά τους πανηγυρισμούς της ΝΔ για την «νίκη» της και τα "καυγαδάκια» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την πρωτοκαθεδρία στο "χώρο", τα αποτελέσματα όσων ψηφίζουν μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο και τη Βουλή, είναι εδώ και τα μετράμε με νεκρούς ανθρώπους. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των νέων εκλογών στις 25 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας δίνοντας το παρόν και σε αυτή τη νέα, νικηφόρα μάχη, δήλωσε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 31η Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, θα πραγματοποηθεί η 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010, τις διατάξεις του Ν.3463/2006, τις διατάξεις του Ν.4555/18, αλλά και του άρθρου 10, παρ.1 της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η είδηση πως ένας Βρετανός τουρίστας έχασε τη ζωή του αφού χτυπήθηκε από κεραυνό στη Ρόδο, ήταν συνταρακτική.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο έφερε κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και το Game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι, ξεχωρίζουν στο αποψινό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από τις μακέτες στην κατασκευήπερνάει η HellenicSeaplanes για το υδατοδρόμιο της Σκύρου, … σειρά παίρνουν τα υδατοδρόμια Σκοπέλου, Αλοννήσου, Καλαμάτας και Κυλλήνης !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Anuga 2023, που θα πραγματοποιηθεί 7-11 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία, τηρώντας τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos