Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Ατύχημα με σκάφος στην Πάρο
Το σκάφος προσέκρουσε σε βράχια σήμερα το πρωί, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε υπό ποιες συνθήκες έγινε το περιστατικό.

Δείτε βίντεο:

{https://youtu.be/ONmMK3TVHko}

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα διάσημα συριανά λουκούμια μέχρι τα αμυγδαλωτά της Σίφνου, δεν υπάρχει κυκλαδονήσι που να μην έχει το δικό του γλυκό, αυτό που θα δοθεί ως κέρασμα στους επισκέπτες και στις χαρές κάθε σπιτιού.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ περνάει το πρώτο καλοκαίρι επίσημα ως ελεύθερη, διότι πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Νικόλαο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή του στίβου να στοχεύει σε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκαν 1 και 2 Αυγούστου, οι δυο πρώτες Ιερές Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία εβδομαδαία ανασκόπηση του καλοκαιριού ο πρωθυπουργός αναφέρεται εκτενώς στις νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θα ξεκινήσουν από το Φθινόπωρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτογραφίες, βίντεο αλλά και έγγραφα που δείχνουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να έφτιαξε παράνομη και αυθαίρετη πισίνα στο εξοχικό του στις Σπέτσες, ενώ ήταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos