Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Τον τρόμο έζησε μία 29χρονη στα Κουφονήσια, όταν διαπίστωσε πως τη στιγμή που βρισκόταν στο μπάνιο του ξενοδοχείου της, ένας 43χρονος, Γιάννη, προσπαθούσε να την βιντεοσκοπήσει.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση επισκεψιμότητας, αύξηση προσφοράς, ανταγωνισμός από άλλους premium προορισμούς στη Μεσόγειο και πιέσεις στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον φέρνει πτώση στις ενοικιάσεις - Υψηλό ωστόσο το ενδιαφέρον για αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 προκρίθηκαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης της οροφής, της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, για την αντιμετώπιση της εισροής υδάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μέση Ανατολή είναι στραμμένα τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη, όπου ο φόβος για μια γενικευμένη σύρραξη ολοένα και κλιμακώνεται, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου τα αντίποινα του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 13:21

Σύλληψη ημεδαπού στη Φολέγανδρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Φολεγάνδρου προέβησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου ότι στο επιβατικό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» Ν.Π. 12489 παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στη δεξιά κύρια μηχανή, λόγω ύπαρξης άμμου στα φίλτρα αναρρόφησης, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του από το λιμάνι της Νάξου προς το λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κατάσταση εμπλέκονται επικίνδυνα, η Ελλάδα και η Κύπρος, όπως φαίνεται και από τη δήλωση της υπουργού Μεταφορών του Ισραήλ Μίρι Ρέγεφ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη της COBRA συγκαλεί σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σερ Κιρ Στάρμερ στη Ντάουνινγκ Στριτ μετά τις βίαιες ταραχές σε διάφορες πόλεις της χώρας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και την απόπειρα εφόδου ακροδεξιών σε ξενοδοχεία που φιλοξενούν αιτούντες άσυλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξεπούλημα των μετοχών σε χρηματιστήρια ανά την υφήλιο εντάθηκε σήμερα Δευτέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos