Πάρος ΑΞΙΑ

29 Ιουλίου 2011 19:10

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Στ. Φραγκούλης προσπαθεί να «θολώσει τα νερά».

Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών που παρακολουθούν το πρωτοφανές γεγονός ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της δημοτικής μας επιχείρησης, λόγω οφειλών της...

Κατάσχονται τα χρήματα των Παριανών πολιτών οι οποίοι - σε πολύ δύσκολους καιρούς - πληρώνουν αδρά για υπηρεσίες νερού και αποχέτευσης στο νησί μας..

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Στ. Φραγκούλης, αν και γνώριζε, δεν έκανε τίποτα τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίσει έγκαιρα και με το μικρότερο δυνατό κόστος τις οφειλές της ΔΕΥΑΠ που τώρα διογκώθηκαν, αλλά και εξασφαλίστηκαν από τους δικαιούχους με δικαστική απόφαση που σήμερα ισχύει.

Αντί να ζητήσει συγνώμη από τους Παριανούς πολίτες και από το προσωπικό της ΔΕΥΑΠ, εκδίδει «παραπλανητικές επιστολές», με «παραπλανητικά ερωτήματα», τα οποία τελικά, είναι και ανούσια όσο αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση του Δήμου της οποίας είναι δημοτικός σύμβουλος.

Δεν φταίει κανείς στον κ. Φραγκούλη, παρά μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.

Ο Δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης, έστεκε απλός παρατηρητής όλη αυτή την περίοδο, αλλά και «ωφελούμενος» - μικροπολιτικά - από τις καταστροφικές επιλογές για την Πάρο και την ΔΕΥΑΠ του Στ. Φραγκούλη.

Και δεν είναι η μόνη «χάρη» που έχει κάνει στον κ. Πρόεδρο και ο «νοών νοείτω»

Αυτά για την ώρα.

Η επικεφαλής της Παράταξης

Γρηγορία Πρωτολάτη

Δημοτική Σύμβουλος

Υ.Γ: Το ερώτημα για το αν έπρεπε να λάβει δάνεια η ΔΕΥΑΠ, είναι εύκολο να απαντηθεί: Αν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει τις υποχρεώσεις, έπρεπε να πάρει τα δάνεια. Αν δεν είχε, το αντίθετο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos