Σχετικά με την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα

09 Νοεμβρίου 2011 18:10

με θέμα «Ενημέρωση επί των εξελίξεων της πορείας κατασκευής του νέου αεροδρομίου Πάρου», κάνουμε γνωστά τα εξής:

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλείται όταν κρίνονται από αποφάσεις του, περιπτώσεις δημόσιου συμφέροντος. Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το κατεπείγον του σημερινού θέματος, αφού το Δ.Σ. δεν κλήθηκε για να αποφασίσει αλλά να ενημερωθεί για γνωστά πράγματα από τις 7/11 και όταν στις 11/11 υπάρχει τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δηλαδή απλά ήταν μια «παρά το νόμο» συνεδρίαση (άρα παράνομη).

Είναι βέβαιο ότι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. που χρεώνονται αυτή τη συνεδρίαση, είχαν τις δικές τους σκοπιμότητες, αδικώντας και το ίδιο το έργο και τη σημασία του για τον τόπο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» με τον επικεφαλής της Κ. Ροκονίδα αρνήθηκε να νομιμοποιήσει με τη παρουσία της τη συνεδρίαση αυτή, έκανε την παρακάτω δήλωση και αποχώρησε.

«Το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος αποδεικνύει τις κομματικές του δεσμεύσεις ακυρώνοντας στη πράξη τις κορώνες περί ανεξαρτησίας. Απέδειξε με απροκάλυπτο τρόπο και σήμερα την πολιτική κηδεμονία του , λειτουργώντας όχι σαν Δήμαρχος της Πάρου αλλά σαν εντολοδόχος –κομματάρχης άλλων εποχών, επιχειρώντας τον επικοινωνιακό «εξαγνισμό» στη Πάρο, πρωταγωνιστών της βάρβαρης πολιτικής που στέλνει και στο τόπο μας εκατοντάδες νοικοκυριά στη φτώχεια και την απόγνωση, τους στερεί τον τρόπο για να ζήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους και υποθηκεύει το μέλλον τους για πολλά χρόνια.

Μέρος της πολιτικής φάρσας των ημερών που δεν έχει μόνο θεατές αλλά έχει και θύματα την άνεργη νεολαία μας, τις πετσοκομμένες συντάξεις και τα μεροκάματα της πείνας, την εργασιακή ανασφάλεια, τις αναδουλειές και τα λουκέτα είναι και το σημερινό σόου δυστυχώς.

Εμείς δεν θα είμαστε ούτε πρωταγωνιστές ούτε κομπάρσοι στο θέατρο που στήθηκε, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα τα κρίνουμε με βάση τη πολιτική τους και γιατί εμείς απολογούμαστε σε άλλους και για άλλους λόγους. Απολογούμαστε στους συμπολίτες μας.

Ο παριανός λαός δεν χρωστάει σε κανένα και τίποτα. Αντίθετα του χρωστάνε όλοι αυτοί που χρόνια διαχειρίζονται τη τοπική και κεντρική εξουσία, υποσχόμενοι πληθώρα απαραίτητων υποδομών, αφήνοντας το τόπο στη τύχη του χωρίς τα αναγκαία έργα(μεταφορές, υγεία, σχολική στέγη κ.λπ.).

Κάνουμε έκκληση σε κάθε σύμβουλο της πλειοψηφίας χωριστά, να σεβαστεί τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ., να δείξει σθένος, να δείξει αξιοπρέπεια να μην υποκύψει σε ηθικούς εκβιασμούς και διλλήματα που υπακούουν σε επικοινωνιακές ανάγκες και όχι στη πραγματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου.

Για αυτό καθαυτό το έργο του Α/Δ θα τοποθετηθούμε άμεσα με ανακοίνωση μας».

Πάρος 9/11/11  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos